OVER ONS

Houtendesigntuinmeubelen is een onderdeel van Iwoodpd.

Iwoodpd is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op productontwikkeling en kleinschalige serieproductie van meubels en houten producten. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Govert Pistorius. In 2014 ben ik begonnen met het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van de tuinmeubelen, dit groeide uit tot een volledige serie tuinmeubelen welke ik de naam Undra serie gaf. Deze unieke serie heb ik op de markt gebracht onder de naam houtendesigntuinmeubelen.

Inventieve idee├źn vormgeven in hout, het ontwerpen en maken van meubelen en houten producten, dat is mijn passie!

Een natuurlijk buitenleven begint met een undra tuinset.

Houten Design Tuinmeubelen worden ambachtelijk handgemaakt van massief Douglas hout.

De tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken en de lounge set zijn allemaal gemaakt van schaaldelen. Schaaldelen zijn planken gezaagd uit een lange boomstam waarbij de zijkanten de natuurlijke vorm van de boomstam hebben. Geen boom is hetzelfde, hierdoor heeft iedere plank zijn eigen vorm, deze unieke vorm zie je terug in de design meubels, geen meubel is exact hetzelfde, de verhoudingen van zit hoogte, rug en armleuningen van de meubels hebben allemaal dezelfde comfortabele verhoudingen, u kunt er heerlijk lang op vertoeven.

Maatwerk is voor mij de uitdaging om uw wens in meubels te verwezenlijken.

De design ontworpen vormgeving en robuuste natuurlijke uitstraling maakt de Undra serie design tuinmeubelen tot een noviteit in de markt.